Harastorp Gårdsbutik

Gården idag

Harastorp Gästabud är ett familjeföretag och här erbjuds god närproducerad mat gjord på gammalt vis. Gårdsbutiken byggdes i gammal stil för att passa in i miljön på Harastorps gård bland stenlängor och betande får. De natursköna områdena runt omkring är en idyll med öppna fält och skogsdungar. En stressfri miljö för djuren på gården, både lamm och höns, bidrar till gott kött och smakrika ägg.

Irene Roos är hjärtat i företaget med ett stort intresse för matlagning och familj. Under åren har hon jobbat med både människor och trädgård, men passionen för mat har alltid funnits. Middagar för släkt och vänner har mottagits med hungrig iver och hon har lagat godsaker åt andra vid fester och kalas när det har behövts. Efter flera års fundering och planering öppnades Harastorp Gästabud i december 2010 och idag driver hon företaget med hjälp av maken och barnen.
 

Harastorp

Ett stenkast från Torsebro by ligger Harastorp, en gård med gamla anor i en naturskön idyll. Här har vi öppnat en gammaldags gårdsbutik där du kan hitta närproducerade och naturliga produkter. Förr lagade man alltid mat från grunden, inga onödiga tillsatser användes och samma anda finns på Harastorp Gästabud idag. Saft och sylt, frukt och grönt, kryddor och karameller. En välfylld köttdisk och personlig service, allt detta och mer därtill.

Adress

Åbyvägen 300,
291 95 Färlöv

Kontakt

044 – 732 52

gastabud@harastorp.se